Rechercher.top - Le top des Résultats de recherches en mode liens doc et vidéos
545000 Résultats pour

Kuran Shqip

Page 1/10 (Temps écoulé: 2.1693)


1 Kurani Shqip
Shfaq Tekstin në Gjuhën Arabe Shfaq Transliterimin (Fjalët arabe me shkronja latine) Përkthimi:

Lien vers le site
2 Kurani Shqip Arabisht . Suret 1.2.3 - Youtube
18/05/2015 · Në këtë kaptinë janë përfshirë shumë dispozita të rëndësishme, që kanë të bëjnë me çështjet e fesë dhe të sheriatit si: besimi i drejtë islam, adhurimet (iba...

Lien vers le site
3 Kurani Shqip - Youtube


Lien vers le site
4 Kurani I Madhërishëm - Shqip
Sipas disa kritikëve përkthimi i tij konsiderohet si një ndër përkthimet më autentike të Kuranit në shqip. Ky botim i Kuranit të madhërishëm në shqip përmban përkthimin e domethënieve të Kuranit nga Prof. Hasan I. Nahi (Allahu e mëshiroftë).

Lien vers le site
5 Kur'ani Me Perkthim Shqip Kur'an Juzi 1.2.3 - Youtube
26/02/2011 · 50+ videos Play all Mix - Kur'ani me perkthim Shqip Kur'an Juzi 1.2.3 YouTube 4. RUKJE (Sherim me Kuran) - Reciton Shejkh Idris Al Abkar - Duration: 1:15:19.

Lien vers le site
6 Kur'ani Me Përkthim Shqip - Kur'an Juzi 1 - Youtube
11/06/2011 · Kur'ani Me Përkthim Shqip - Kur'an Juzi 1 Kurani ne gjuhen shqipe Kurani Shqip Kuran Kurani Kurani famëlart Kurani famelart Kurani famlart Juzi 1 Xhuzi 1 Gjuzi 1 KUR'AN-I KERIM Kur'an-i Kerim'i ...

Lien vers le site
7 Kurani Me Lexim Shqip Mp3
kurani shqip Shkarko Ketu te gjithe Kuranin me lexim Shqip www.kurani-shqip.com eshte nje faqe e cila ju vjen ne ndihme per te degjuar Kuranin kudo qe te jeni, ne shtepi, makine, pune apo shkolle.

Lien vers le site
8 1. Surja El Fatiha - (hapja) - Youtube
21/12/2014 · Ketu eshte projekti i Kuranit me zërim në gjuhe Shqipe . Lejohet shperndarje e videos me kusht qe te mos ndryshohet dicka ne video ose te mos perpunohet apo ...

Lien vers le site
9 Kurani Arabisht Shqip--suret 4-5-6 - Youtube
19/03/2013 · Lexoe dhe dëgjo këtë libër , dhe kur ta kuptosh nuk do doje që në jetën tënde të dëgjosh apo lexosh tjetër gjë . 2:2. Ky është Libri në të cilin nuk ka dyshim . Ai është ...

Lien vers le site
10 Motori Kërkues I Kur'anit, Kërko Ajete Kur'anore Shpejt ...
Kuran-Index.com është një makinë kërkuese për Kur'anin librin e shenjtë të muslimanëve dhe hadithet fjalët dhe veprat e të dërguarit të Allahut. Ky aplikacion i merr fjalët që i shkruan shfrytëzuesi dhe kërkon tërë Kuranin apo hadithet me ato terme apo siq njihen në terminologjinë e …

Lien vers le site
11 Kur'ani I Shenjtë, Perkthim Ne Gjuhen Shqipe - Edicioni Ne ...
1 Nje nga kuptimet e fjalës Kur’an do të thotë: Ai që lexohet. 2 Fjalën “përkthim” e zëvendësuam me shprehjen “përkthim i kuptimit” për shkak se asnjë përkthim i Kur’anit nuk e arrin vlerën e vërtetë të përkthimit, por është vetëm një nga mënyrat e shumta të interpretimit të tij 3 Mund të përkthehet edhe si “Kërkoj strehim…”

Lien vers le site
12 Kurani - Wikipedia
Kurani paraqet bazën e shumë degëve të shkencave të arabistikës. Gjuha e tij ka pasur ndikim të madh mbi zhvillimin e gramatikës arabe. Përveç fragmenteve të ruajtura deri sot të poetëve paraislamikë, arabishtja kuranike ka vlejtur dhe vlen si normë për të shprehurit korrekt gjuhësor.

Lien vers le site
13 Kur'an Shqip - Rruga E Muslimanit Faqe Islame
Ketu tek website www.rrugaemuslimanit.com do te gjeni Kur'anin e madherishem te perkthyer ne gjuhen shqipe nga hoxhallaret ...

Lien vers le site
14 Kurani Shqip - Home | Facebook
Kurani Shqip, Shkup,Ilirida. 11K likes. Kurani eshte per lexim e jo per dollapin tend

Lien vers le site
15 Kuran Lexim Shqip - Youtube
Sign in to like videos, comment, and subscribe. Sign in. Watch Queue Queue

Lien vers le site
16 D1.islamhouse.com
d1.islamhouse.com

Lien vers le site
17 Kuran Shqip - Free Downloads And Reviews - Cnet …
kuran shqip free download - Shqip, Kuran Hafiz, Kuran Meali, and many more programs

Lien vers le site
19 Kuran Shqip Audio : Kuran Shqip Audio : Free …
20/12/2012 · Kuran shqip audio by Kuran shqip audio. Topics Kuran shqip audio. Kuran shqip audio Addeddate 2012-12-20 15:55:32 Identifier KuranShqipAudio. plus-circle Add Review. comment. Reviews There are no reviews yet. Be the first one to write a review. 82,147 Views . 2 Favorites ...

Lien vers le site
20 Kurani Shqip - Shopislam
Kurani shqip Romane Libra me dua Poezi Islame - CD Sira (Biografi) Libra për namaz Pako me Libra Filma për fëmijë, DVD Libra për Haxhë Libra për Ramazan Teuhid Ta njohim Allahun Libra rreth Xhenetit Filma Islam, DVD Zbritje Libra per dashuri Fjalor Akide Dr. Shefqet Krasniqi Ilmihal Seria e librave të xhepit Kuran në gjuhë tjera Tefsir Libra për fëmijë MP3 PLAYER Texhvid ...

Lien vers le site
22 Lista E Sureve
This is the "Little Prince" watch the omega replica most basic one, junior three-pin date replica watches display, the price of more than 30,000 to get started is swiss replica watches not so difficult, it is suitable for little money or the breitling replica first time to buy the table Friends.

Lien vers le site
23 Kuran Shqip Pour Pc Windows Téléchargement Gratuit - 3.0 ...
Kuran Shqip peut être utilisé sur tout appareil fonctionnant sous Android 4.0 et versions ultérieures. Vous pouvez également installer et exécuter cette application sur votre ordinateur en utilisant un émulateur Android. Voici comment procéder:

Lien vers le site
24 Sherif Ahmeti - Me Tekstin Origjinal.pdf - Internet …
17/08/2010 · Përkthimi i domethënies të Kur'anit nga Sher Ahmeti

Lien vers le site
25 Kur'an-i Kerim | Kur'an Allah'ın Kelamıdır
Kur'an'ın hükümlerinin tamamı günümüzde geçerli mi? Günümüzde de kadına mirasta yarı pay verilmesi doğru mu? Yoksa çağımızın şartlarına göre Kur'an yorumlanması uygun mudur?

Lien vers le site
27 Rukje – Lexim Kurani | Mjeksia Islame
Në Sheriat këto sëmurje shërohen me metodën e këndimit të rukjes, që do të thotë, të ajeteve të caktuara (fjalive, fragmenteve. Kur’ani është ilaç, siç thotë edhe vetë: (shih Kur’anin, 17:82) Në një transmetim, të cilin e shënojnë shumë muhadithë, siç janë: Ibnus-Sunni, Hakimi, Bejhekiu dhe Abdullah b. Ahmed bin Hanbeli, jepen ajetet…

Lien vers le site
28 Kurani Shqip Pour Android - Téléchargez L'apk
Téléchargez l'APK 1.0.0 de KURANI Shqip pour Android. Kurani Me Audio ne gjuhen Arabe dhe Shqipe + Text Arab, Latin dhe Shqip

Lien vers le site
29 Kurani Fisnik Dhe Përkthimi I Domethënieve Të Tij Në ...
Përshkrimi . Ky është përkthimi më i njohur i domethënieve të Kuranit Fisnik në shqip. Ky botim ka pas fatin të botohet nga Kompleksi i Mbretit Fehd për botimin e Kuranit si dhe është i vetmi përkthim që është i shoqëruar me komentim.

Lien vers le site
30 Kurani Shqip Pour Android - Téléchargez L'apk
Utilisez l'application APKPure pour mettre à niveau vers la version Kurani Shqip, économisez rapidement et librement vos données internet. La description de Kurani Shqip. Ky aplikacion ju mundëson gjith vllezërve musliman dhe motrave msulinane të ndëgjojnë kuranin me perkthim shqip me zë. Voir plus . Kurani Shqip 1.2.3 Mise à jour ...

Lien vers le site
31 Kuran Shqip For Android - Apk Download - Apkpure.com
28/09/2017 · Download Kuran Shqip apk 3.0 for Android. Përkthim falas të Kuranit të Shenjtë në gjuhën Shqipe.

Lien vers le site
32 Kurani - Shqip & Arabisht Classements D'appli Et Données ...
L'Historique des classements indique la popularité de Kurani - Shqip & Arabisht sur Google Play app store et son évolution au fil du temps. Vous pouvez suivre la performance de Kurani - Shqip & Arabisht pour chaque jour sur différents pays, catégories et appareils.

Lien vers le site
33 Surja Nr.2 Bekare
25 E, përgëzoi ata që besuan dhe bënë vepra të mira se ata do të jenë në xhennete në të cilët rrjedhin lumenj. Sa herë që u jepet ndonjë ushqim nga frutat e tij, ata thonë: "Ky është që me te u ushqyem edhe më parë". Ngase, u sillet ushqim i ngjashëm (vetëm në formë, e jo edhe në shije).

Lien vers le site
34 Kuran - Shqip (albanian) - Lexon Esat Teliti : Esat …
Kuran - Shqip (Albanian) - Lexon Esat Teliti EMBED (for wordpress.com hosted blogs and archive.org item <description> tags)

Lien vers le site
35 Kuran Shqip - Home | Facebook
Kuran Shqip. 2.8K likes. Personal Blog. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page.

Lien vers le site
37 Quran Albanian Translation Mp3 : Kur'an-i …
20/01/2010 · QURAN ALBANiAN TRANSLATiON MP3 by KUR'AN-I KERIM . Topics ALLAH Kuran Muhammed islam komentim Shqip Video te shumta islami kuraniLigjerat Agonia e Vdekjes nga Shejh Nebil el-Iwedij Kur'ani i perkthim ne gjuhen Shqipe Kur'ani Fisnik përkthimi në gjuhën shqipe Kërkimi i shprehjes Kërkimi i sures Albanian balkan centar Islam Bosnia islam kuran Albanian balkan centar …

Lien vers le site
39 Kurani | Radically Different Learning Spaces
We help the world’s top educators build amazing learning spaces. Kurani specializes in making physical environments for education. We provide campus planning, architecture, and interior design services.

Lien vers le site
40 Kurani Shqip | Mjeksia Islame
ticket title Centella Asiatica zbulimi me i bujshem i shkences ne kuadrin e trajtimeve alternative bimore dhe vetive te tyre antimoshe Misvak pastë dhëmbësh aromatike

Lien vers le site
41 Ndegjo Kuran - Shqip - Home | Facebook
Ndegjo Kuran - Shqip, Kumanovë, Kumanovo, Macedonia. 24K likes. Kjo faqe eshte per te ndegjuar Kuran me perkthim shqip, dhe ligjerata te ndryshme Islame, e lus Allahu azze ue Xhel, qe te gjithve te...

Lien vers le site
42 Kurani Shqip | Free Listening On Soundcloud
Listen to Kurani Shqip | SoundCloud is an audio platform that lets you listen to what you love and share the sounds you create.. Tirane. 31 Tracks. 76 Followers. Stream Tracks and Playlists from Kurani Shqip on your desktop or mobile device.

Lien vers le site
43 Surja Nr.4 Nisa - Kuran-index.com
6 Provoni bonjakët derisa të bëhen për martesë, e nëse vëreni te ta pjekuri, atëherë dorëzonju atyre pasurinë e tyre. Mos e hani atë duke shkapërderdhur dhe duke u ngutur para se të rriten ata. Kush është i pasur le të ruhet (shfrytëzimit të pasurisë të jetimëve), e kush është i varfër, le të hajë me maturi.

Lien vers le site
44 Ku Mund Të Lexoni Libra Shqip Në Internet? - Informatriks
Sigurisht që ka pasur më shumë faqe të cilat ofronin tekste shqip online më parë, por këto janë disa prej tyre të cilat vazhdojnë të jenë të aksesueshme. Nëse ju jeni në dijeni të ndonjë faqeje tjetër e cila ofron tekste shqip online, mund të na e tregoni me anë të komenteve më poshtë, dhe ne …

Lien vers le site
45 Kuranin Shqip Mp3 - Home | Facebook
Kuranin Shqip mp3. 2.1K likes. Kuranin Shqip mp3. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page.

Lien vers le site
46 Radio Kanali Shqip - Live Online Radio
Radio Kanali Shqip one of the best Albanian online radio but it live broadcasting from Europe. Kanali Shqip Radio broadcast 24hours various kind of latest hip-hop song, Electronic music, Dance music etc.

Lien vers le site
47 Kurani Shqip. - Home | Facebook
See more of Kurani Shqip. on Facebook. Log In. or. Create New Account. See more of Kurani Shqip. on Facebook. Log In. Forgot account? or. Create New Account. Not Now. Community See All. 718 people like this. 716 people follow this. About See All. Contact Kurani Shqip. on Messenger. Personal Blog ...

Lien vers le siteRecherches Associées :
Kurani Shqip Arabisht . Suret 1.2.3
Në këtë kaptinë janë përfshirë shumë dispozita të rëndësishme, që kanë të bëjnë me çështjet e fesë dhe të sheriatit si: besimi i ...
Durée : 3:19:24

002 El Bekare - Kuran Shqip
Kuran, Kurani, Shqip, Kurani Arabisht Shqip, Quran Albanian, Quran Albanisch, Kuran perkthim, perkthim i kuranit, Kuran sure, ...
Durée : 2:10:00

003 Ali Imran - Kuran Shqip
Kuran, Kurani, Shqip, Kurani Arabisht Shqip, Quran Albanian, Quran Albanisch, Kuran perkthim, perkthim i kuranit, Kuran sure, ...
Durée : 3:10:24

Kur'ani Me Perkthim Shqip Kur'an Juzi 1.2.3
Kur'ani me perkthim Shqip.
Durée : 55:40

018 El Kehf - Kuran Shqip
Kuran, Kurani, Shqip, Kurani Arabisht Shqip, Quran Albanian, Quran Albanisch, Kuran perkthim, perkthim i kuranit, Kuran sure, ...
Durée : 1:47:55

02. Surja El-bekare - Maher Al Mueaqly - ماهر المعيقلي [titrat Shqip]
Uebfaqja zyrtare: [] Es-Selamu alejkum! Ju lutemi që ta shpërndani këtë video aq sa keni ...
Durée : 13:41

Recitim I Mrekullueshëm - Qetëso Zemrën Me Kur'an!
Recitim i mrekullueshem i Kuranit - Qeteso zemren me Kuran! Hazza Al Balushi - هزاع البلوشي - Hazza Al Balochi [015] Surah ...
Durée : 52:47

26 Esh Shuara - Kuran Shqip
Kuran, Kurani, Shqip, Kurani Arabisht Shqip, Quran Albanian, Quran Albanisch, Kuran perkthim, perkthim i kuranit, Kuran sure, ...
Durée : 35:00

Rukje Per Msysh, Qetsim, Gjum, Sherim Me Kuran
Rukje per Msysh, Rukje per Qetsim, Rukje per Gjum, Rukje per Sherim me Kuran.
Durée : 2:06:16

Suretu El Bekare - Mishary Rashid Alafasy 002

Durée : 5:37:17

Kurani Arabisht Shqip--suret 4-5-6
Lexoe dhe dëgjo këtë libër , dhe kur ta kuptosh nuk do doje që në jetën tënde të dëgjosh apo lexosh tjetër gjë . 2:2. Ky është Libri ...
Durée : 46:54

Kuran Leximi I Përkthimit Shqip Me Zë 5. El Maide

Durée : 11:29:06

Complet Quran Kurani Komplet Saad Al Ghamdi

Durée : 14:47

054 El Kamer - Kuran Shqip
Kuran, Kurani, Shqip, Kurani Arabisht Shqip, Quran Albanian, Quran Albanisch, Kuran perkthim, perkthim i kuranit, Kuran sure, ...
Durée : 13:10

Lexim Që Qetëson Zemrat Dhe Shton Imanin-rrahman
Kirajet i rralle [Ibn Kethirit], surja Rrahman, recitues Meshari Alafasi.
Durée : 8:03

075 El Kijame - Kuran Shqip
Kuran, Kurani, Shqip, Kurani Arabisht Shqip, Quran Albanian, Quran Albanisch, Kuran perkthim, perkthim i kuranit, Kuran sure, ...
Durée : 7:02

Surja Kijameh - Idris Abkar | Kuran Me Titra Shqip
Na ndiqni në: Facebook: [] Twitter: [] Google+: ...
Durée : 1:30:06

Quran-para01/30-urdu Translation
Quran Recitation: Mishary bin Raashid Al Afasy -- Translation: Fateh Muhammed Jalandhary Playlist link: ...
Durée : 9:47

Kuran Shqip Rad Muhamed Kurdi Ajete Nga Surja El Kasas 1-25

Durée : 57:56

012 Jusuf - Kuran Shqip
Kuran, Kurani, Shqip, Kurani Arabisht Shqip, Quran Albanian, Quran Albanisch, Kuran perkthim, perkthim i kuranit, Kuran sure, ...

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10